Ontdek Hortinno® op de Floraliën
Create pdf Print
Als lokaal geteeld paradepaardje staat de Hortinno-azalea volop in de kijker tijdens de Gentse Floraliën. Ontdek de exclusieve Hortinno-azalea’s in de “Giant Hortinno Spider” op de stand van de Floré Groep, in de oude Floraliën-hal of op de Bijloke. Onze Hortinno-bakfietsers touren bovendien 10 dagen lang langs het parcours. Tot slot verwennen we 5 bezoekers met een jaarabonnement op Hortinno-azalea’s!

Take time to enjoy Hortinno

In een steeds sneller draaiende wereld, gaan we vaker bewust op zoek naar kwaliteit, authenticiteit en producten met een verhaal… Daarom serveren we u graag Hortinno, de langstbloeiende azalea ter wereld. Neem de tijd om te genieten van:
  • het pure vakmanschap: al 25 jaar brengt Hortinno de meest vernieuwende en kwalitatieve azaleaveredelingen op de markt.
  • de nostalgische, intense kleuren: van de allereerste paarse azalea tot klassiek wit of rood, van perzik tot lime…
  • het donkergroene, blinkende blad: uniek!
  • en de verlengde bloeitijd: Hortinno’s zijn de langst bloeiende azalea’s ter wereld.
Per jaar worden bij Hortibreed (het bedrijf achter Hortinno) 50.000 planten uitgezaaid en beoordeeld. Hiervan worden enkel de beste weerhouden. Het duurt 8 tot 10 jaar om een nieuwe Hortinno-cultivar te ontwikkelen en op de markt te brengen. Dit proces vereist groot vakmanschap en monnikengeduld. Enkel topvariëteiten, die milieuvriendelijk geteeld worden en de strengste kwaliteitscontrole doorstaan, krijgen uiteindelijk het exclusieve Hortinno-label.
Het seizoen van de Hortinno-azalea’s loopt van oktober tot mei. De Lady Violet-collectie is al beschikbaar vanaf week 43, de Noralinde uit de Spring-collectie is het langst beschikbaar.
Je herkent Hortinno’s aan het driehoekige donkerblauwe Hortinno-etiket (uniek genummerd) en de kenmerkende donkerblauwe pot.

Ontdek Hortinno op de Floraliën


Op de stand van de Floré Groep op het Sint-Pietersplein vind je de “Giant Hortinno Spider”. De 8 poten van de 12 meter hoge spinachtige constructie zijn opgevuld met Noralindes, een azaleasoort met Hortinno-kwaliteitslabel. Volg de opbouw van de stand via @Floreac_NV .
In de oude Floraliënhal in het Citadelpark vind je de Hortinno-soorten Lime Peach, Noralinde en Yankadi Scarlata.
Op de Bijloke – East meets West – vind je heel wat Kinku Saku’s. Deze soort met haar gevulde spiderbloem en uniek langwerpig blad is dan ook oosters geïnspireerd.
Tijdens de Floraliën rijden bakfietse(rs)(n) gevuld met Hortinno-azalea’s langs het parcours (van 11u tot 19u). De opbrengst gaat naar Think Pink.

Win 1 van de 5 jaarabonnementen op Hortinno

Vijf bezoekers van de Floraliën kunnen extra lang genieten van Hortinno-azalea’s. Neem een selfie in de “Giant Hortinno Spider” (op de stand van de Floré Groep op het Sint-Pietersplein) en post hem op de Facebook-pagina van Hortinno met de hashtag #Hortinno. Tussen alle deelnemers verloten we 5 Hortinno-jaarabonnementen. De winnaars krijgen van oktober t.e.m. mei elke 6 weken een exclusieve Hortinno-azalea inclusief pot aan huis geleverd (in totaal 5 azalea’s).

Verkooppunten


Tijdens de Floraliën: in de Floraliën-shop, in de e-shop en via de Hortinno-bakfietsen.
Hortinno’s zijn gedurende het jaar steeds te koop bij de betere bloemenhandel of tuincentrum.

Vragen over het exclusieve Hortinno-label? Wij maken graag tijd voor u.
Productmanager: Kris Verhaegen | +32 (0)475 41 14 84 | kris.verhaegen@hortinno.com 
Communicatie: Annelies Vermandel |+32 (0)477 25 43 60 | annelies.vermandel@hortinno.com

© Hortinno | enjoy Xtra Long Flowering plants - Privacyverklaring